Afbeelding
Foto: TS Dekker

TS DEKKER LEEFT ZICH UIT OP LANGSPIER

Taekwondoka's vieren jubileum met sport en eten

Na een officieel feestje begin dit jaar ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Taekwon-do School Dekker, werden de leden zaterdag getrakteerd op een sportieve en culinaire middag. Die vond plaats bij recreatieplas De Langspier.

De allerjongste leden gingen onder leiding van Boosabum (assistent-instructeur binnen het taekwon-do, red.) Tilila Marouche en Loubna Driouch op zoek naar een verborgen piratenschat. De ouderen gingen op verschillende onderdelen de sportieve strijd met elkaar aan.

STORMBAAN

De teams werden uitgedaagd op een stormbaan, met beachvolleybal, verschillende teambuildingspellen en een kano-estafette. Schooleigenaar Ad Dekker zag dat er flink werd gestreden en dat iedereen volop genoot.

PRIJZEN

Na alle sportieve arbeid was er een barbecue en werden de winnaars van de dag bekend gemaakt. Tevens werden de prijswinnaars onthuld van de fotowedstrijd die tijdens de zomervakantie was gehouden. Dekker: ,,We kijken terug op een dag vol sportieve prestaties, veel lol, mooie gesprekken en verbroedering. Een dag ook waarin de waarden van onze prachtige sport heel mooi zichtbaar waren."


q Stilzitten was er zaterdag niet bij voor de leden van Taekwon-do School Dekker, die haar dertig jaar vierde bij recreatieplas De Langspier. (Foto: eigen collectie).