Ben van Casteren wint toernooi met zwart randje

Het wekelijkse regiomixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot kende maandagmiddag een zwart randje. Er werd namelijk stilgestaan bij het plotselinge overlijden van Hans van Dinther. Ben van Casteren won de wedstrijd.

De 24 aanwezigen hielden een minuut stilte voor de overleden clubvrijwilliger. Daarna vingen de partijen aan. Van Casteren sloot deze af met 26 punten en eindigde daarmee op de eerste plek, gevolgd door Ad Voermans met 22 punten op de tweede plaats en Joop Schellekens op de derde trede met 16 punten. Ludo Mennen werd vierde en sprokkelde acht punten bij elkaar.

Elke maandag vanaf 13.00 uur zijn geïnteresseerden welkom bij JBV De Walnoot aan de Selissenwal 25. Wie zich voor 13.30 uur aanmeldt, mag meedoen met het toernooi. Beginnende boulers kunnen op dinsdag en donderdag vanaf 13.00 uur kennismaken met de sport.

Geen rolstoeltoernooi

Het Integratie Toernooi dat Stichting Rolstoeltennis Thadia zondag 4 oktober zou houden, gaat niet door. Het bestuur heeft de wedstrijden afgelast vanwege aangescherpte coronaregels, waarbij maximaal veertig personen bij elkaar mogen komen. Zowel de jubileumviering als het toernooi worden nu een jaar opgeschoven.