WEER PIJLEN OP BOGEN L'UNION BOXTEL

Gebrek aan ritme drukt scores

De leden van handboogschutterij L'Union Boxtel zijn weer begonnen met de competitie. Na maart werd er geen wedstrijd meer geschoten en dat was aan de resultaten van sommige schutters te zien.

Het gebrek aan wedstrijdritme drukte de scores van verschillende deelnemers, al was dat niet helemaal af te lezen aan het resultaat van het eerste viertal, onder aanvoering van Ad van de Langenberg.

Hij liet vorige week dinsdag op de achttien meter een mooie score van 276 punten optekenen. Het team behaalde een totaal van 807. Marcel van de Lee kwam tot 266, Henk Jegers tot 265 en Henri van de Broek tot 249 punten.

Wat dat waard is ten opzichte van de andere teams, is nog de vraag, omdat alle equipes enkel thuiswedstrijden schieten en de resultaten later bekend worden.

De resultaten van de reserves waren als volgt; Jelt van de Langenberg: 271, Meike van Oss: 260, Martijn van de Broek: 259, Marchel Kluijtmans: 255, Senn Steenbakkers: 221, Frans Kluijtmans: 218, Wout Evers: 210, Yuri van Kessel: 193 en Jan van de Ven: 121 punten.

BAREBOW

Compoundschutter Marchel Kluijtmans liet ook nog 260 punten noteren in zijn discipline en Henk Jegers nam ook nog deel aan het onderdeel barebow, dat is een kale boog, dus zonder vizier en stabilisators. Hij behaalde daarmee een score van 219 punten.