Een eerdere activiteitendag bij LTV Munsel. De open dag is overigens ook bedoeld voor volwassenen. (Foto: eigen collectie).
Een eerdere activiteitendag bij LTV Munsel. De open dag is overigens ook bedoeld voor volwassenen. (Foto: eigen collectie). Foto: Eigen collectie

AANMELDEN KAN VANDAAG NOG

Open dag bij LTV Munsel

De Boxtelse tennisclub LTV Munsel houdt zondag 27 september een open dag. Belangstellenden zijn tussen 10.00 en 14.00 uur welkom in het tennispark aan de Voetboog 5. Zij kunnen zich tot en met vandaag, donderdag 24 september aanmelden via secretariaat@ltvmunsel.nl.

De activiteit dient uiteraard om belangstellenden kennis te laten maken met de tennissport en hen een balletje te laten slaan. De open dag is niet alleen interessant voor mensen die nooit eerder een racket aanraakten, maar ook voor herintreders die willen ontdekken of hun forehand nog net zo ijzersterk is als vroeger.

TRAININGEN

LTV Munsel heeft bovendien een drietal gratis trainingen gepland voor iedereen die wil leren tennissen. Deze zijn in de maanden oktober en november en worden verzorgd door oefenmeester Hans Hendrickx.
De kennismakingstrainingen vinden plaats in het kader van een sportactie die supermarkt Albert Heijn heeft opgezet. Klanten van deze winkelketen krijgen tot en met zondag 27 september een sportvoucher bij elke keer boodschappen doen. Deze kan bij de Boxtelse tennisvereniging verzilverd worden via de actiewebsite: http://ahsportactie.nl.

(Foto: Eigen collectie).