Afbeelding
Foto: David Lamboo

GROTE EER EN FRAAIE OPSTEKER

David Lamboo in de prijzen met bruidsfoto

Bruidsfotograaf David Lamboo, afkomstig uit Esch, heeft de publieksprijs gewonnen tijdens de zestiende editie van de Bruidsfoto Awards. Hij kwam uit in de categorie 'Bruid'. Maandag 7 september zijn de winnaars bekend gemaakt.

,,De award is een mooie erkenning van mijn werk, ik ben er erg trots op", aldus de fotograaf. ,,Ik ben al jaren bezig mezelf te ontwikkelen en hoewel het geluk van de bruidsparen het belangrijkste is, vormt zo’n award een mooie bevestiging van buitenaf. Ik ben er extra blij mee in deze wat onzekere tijden, echt een opsteker."

1.250 INZENDINGEN

De onafhankelijke en internationale vakjury van de competitie nomineerde uit ruim 1.250 inzendingen begin dit jaar tachtig foto’s in acht verschillende categorieën. Meer dan elfduizend mensen hebben gestemd. In de categorie 'Bruid' vond het publiek de opname van David Lamboo de mooiste.

TONGELAAR

De foto is gemaakt op landgoed Tongelaar in Mill. ,,Het leuke is dat we langs een oude schuur liepen waar nog wat landbouwwerktuig en stenen in lagen. Omdat het licht zo mooi viel en er klimop tegen de muur groeide was het een perfecte plek om wat portretten te maken.”
De Bruidsfoto Award heeft als doel de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en stellen die in het huwelijksbootje stappen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Een korte video, alle winnaars en eervolle vermeldingen zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl.

t De bekroonde foto van David Lamboo. De Esschenaar is trots op de publieksprijs die hij met de opname gewonnen heeft. (Foto: David Lamboo).


Kromploegers on tour

Hofkapel De Kromploegers toert zondag 27 september verschillende locaties in Boxtel en Liempde langs. Start is om 12.15 uur bij café 't Groene Woud (Kasterensestraat, Liempde), gevolgd door shows bij De Oude Ketting (Bosscheweg Boxtel, 13.30 uur), De Mererode in Spoordonk (15.00 uur) en Het Wapen van Liempde (Raadhuisplein, 16.30 uur). Aanmelden voor de bijbehorende fietstocht via info@kromploegers.nl.