Met 'n lekker boterhammetje tussen de boeken


In Bibliotheek Boxtel is de komende tijd het nodige te doen. Een voorleeslunch bijvoorbeeld en een netwerkbijeenkomst. Ook is er een expositie.

Kunstenaar Jan de Hoogh toont in de bieb aan de Burgakker een coronakrant. Om precies te zijn de NRC van 8 juni 2020, drie maanden nĂ¡ de eerste corona-dode in maart. In deze krant zijn alle artikelen afgeplakt die gerelateerd zijn aan Covid-19. Het laat zien hoe de pandemie, zelfs na drie maanden, nog steeds het nieuws beheerste. De krant is tot eind oktober te zien in de bibliotheek.

WALK & TALK

Donderdag 1 oktober kunnen werkzoekenden om 10.00 uur in Bibliotheek Boxtel terecht voor de netwerkbijeenkomst Walk & Talk. Die duurt tot 12.00 uur. Te gast is Sebastiaan Villhaber, manager organisatieontwikkeling van Huis73, de moederorganisatie van de Boxtelse bieb. Villhaber belicht hoe een afdeling P&O naar een sollicitatieprocedure kijkt en vertelt wat organisaties kunnen leren van sollicitanten en andersom. Deelname aan Walk & Talk is gratis. Het maximale aantal deelnemers is tien. Aanmelden is verplicht, dit kan via www.huis73.nl.

OUDEREN

Op Nationale Ouderendag, vrijdag 2 oktober, is in de bibliotheek van 12.00 tot 13.30 uur een voorleeslunch. Albert Heijn sponsort het evenement. Deelname is gratis, aanmelden kan tot 28 september via www.huis73.nl.