Natuurwacht Liempde zoekt jeugdleden


De Jeugdnatuurwacht Liempde is op zoek naar nieuwe leden. Daarom houdt de organisatie op zondag 20 september een inloopochtend, van 10.00 tot 11.00 uur bij buurtakker D'n Plissert aan de Heuvelstraat in Liempde.

De groene organisatie heeft een bijzonder jaar: Jeugdnatuurwacht Liempde bestaat namelijk dertig jaar. Er zijn daarom enkele activiteiten om dit te vieren, waarover later meer bekend wordt.

De natuurclub is bedoeld voor kinderen die in groep zes van het basisonderwijs of hoger zitten. Ze moeten van groen houden en geïnteresseerd zijn om er meer over te leren. De activiteiten zijn één keer per maand, afwisselend op vrijdag, zaterdag of zondag. Zo kunnen kinderen die aan sport doen, toch af en toe meedoen.

Wie zich wil aanmelden, kan naar de inloopochtend komen. Buurtakker D'n Plissert ligt, gezien vanuit het Liempdse dorpscentrum, achter de speeltuin tussen de Heuvelstraat en de Koolhof. Aanmelden voor de Jeugdnatuurwacht kan ook door naam, adres en geboortedatum te e-mailen naar jnwliempde@gmail.com..