Afbeelding
Foto: Peter de Koning

DIT NAJAAR NOG SPOOKTOCHT EN TERRASQUIZ IN DORPSHART

Goede sfeer blijft hangen in centrum

Het centrum van Boxtel blijft bruisen, ook in het najaar. Zo leverden verschillende muziekgroepen in het weekeinde een bijdrage aan de goede sfeer die het mooie weer met zich meebracht.

Blaaskapel Red River Band Zo trad zaterdagmiddag op in het centrum. Ze speelden eerst één set in de Croonpassage, om vervolgens verder door het dorpshart te trekken.

Swanee Bridge Jazzband zorgde zondag voor warme klanken op de Boxtelse Markt. Onder het genot van een hapje, drankje en de warme zon, luisterden de bezoekers van de terrassen naar het sfeervolle repertoire van het muziekgezelschap. In de namiddag gaf ook Maarten de Gans, onder meer bekend van de Ierse band Acting the Maggot, een optreden bij Thais restaurant Kin Khao, waar voorheen En Garde! zat.

MEER ACTIVITEITEN

Tot en met de herfstvakantie, die op zondag 25 oktober afloopt, organiseert coördinator Jordy van den Boer van Bruisend Centrum Boxtel nog allerlei activiteiten. Zo is er op zaterdag 26 september vanaf 19.00 uur de Grote Boxtelse Terrasquiz. The Brain vuurt allerlei vragen op de deelnemers af, die van een drankje of hapje genieten op de terrassen aan het centrumplein. Wie zeker wil zijn van een tafeltje, kan zich tot en met vrijdag 18 september inschrijven via info@thebrain.nl. Meedoen kan gratis.

SPOOKTOCHT

Ook is er tijdens Halloween, zaterdag 31 oktober, Boxtel Spookt. Dan vinden er twee spooktochten plaats in kasteelpark Stapelen met acteurs. De tocht voor kinderen tot twaalf jaar begint om 20.00 uur, voor oudere jeugd start de tour om 21.30 uur. Deelname kost 2,50 euro, inclusief consumptie achteraf. Aanmelden kan via boxtelspookt@outlook.com.



p Swanee Bridge Jazzband droeg zondag bij aan de gezellig sfeer op de Marktterrassen in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).