... FRED VAN NISTELROOIJ ...
... FRED VAN NISTELROOIJ ... Foto: Peter de Koning

JAN DE KONING BLIJFT NUMMER TWEE OP KANDIDATENLIJST


Fred van Nistelrooij lijsttrekker INbox

Fred van Nistelrooij wordt de nieuwe lijsttrekker en wethouderskandidaat van INbox. We moesten even op die bekendmaking wachten, want de raadsfractie was de enige zittende partij die haar kandidaat nog niet bekend had gemaakt. De Boxtelaar komt in de plaats van Marria van den Hoven, die een stap terugdoet.

Dat de huidige wethouder Herman van Wanrooij niet verder wil besturen, was al eerder duidelijk. ,,Het bestuur is verheugd dat Fred van Nistelrooij bereid is om de kar te gaan trekken. Met hem hebben we een sterke kandidaat met veel ervaring in gemeenteland", aldus voorzitter Geertje Schellekens.

VERKEER

Fred van Nistelrooij is afgestudeerd als verkeerskundige en heeft als beleidsmedewerker en in diverse managementfuncties gewerkt bij Rijkswaterstaat en de Provincie Limburg. Momenteel werkt hij bij de gemeente Tilburg als Programmamanager Openbare Ruimte. In die rol is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Spoorzone en de ombouw van het station Tilburg.

GROTE UITDAGINGEN

Schellekens is blij met de kandidatuur van Van Nistelrooij. ,,Zijn ervaring is van groot belang voor Boxtel. Op het gebied van verkeer en vervoer hebben we grote uitdagingen. De basis is gelegd, maar er zijn nog genoeg problemen te overwinnen. Fred is iemand die streeft naar groot draagvlak en weet mensen te verbinden.”

Niet alleen zijn werkervaring maakt Van Nistelrooij tot een goede kandidaat volgens INbox. Zijn hele leven is hij als vrijwilliger actief. Al jaren zet hij zich bij De Knokkers in voor het jeugdcarnaval in Boxtel. Daarnaast was hij trainer bij hockeyclub MEP, penningmeester en voorzitter bij de honk- en softbalvereniging JRC Ducks en hij is nu nog steeds voorzitter van de Stichting Openbaar Jeugdcarnaval.

JAN DE KONING

Naast Van Nistelrooij, kan INbox een beroep blijven doen op Jan de Koning als nummer twee op de lijst. Hij heeft al bijna tien jaar ervaring in de Boxtelse gemeentepolitiek. De kandidatenlijst wordt verder aangevuld met Alex van den Braak en Bram Pattinaja. Beide mannen zijn nieuw in de politiek en dat brengt verfrissende inzichten. INbox wil ook de kinderen van nu een goede toekomst bieden en met de bevlogen inzet van deze jonge vaders is de aandacht daarvoor gegarandeerd.




Eind september wordt de rest van de kandidatenlijst bekend gemaakt, wanneer INbox haar nieuwe website lanceert.

... FRED VAN NISTELROOIJ ...