DKA = EGE

Brabants Centrum maakt melding van 'Ingrijpen door oud-bestuurders bij De Kleine Aarde (3 september - red.). Een paar opmerkingen.

Je kunt alleen maar ingrijpen als je iets te zeggen hebt en dat heeft dit viertal volgens mij niet. Daarnaast was het beter geweest als zij hadden ingegrepen toen ze wel iets te zeggen hadden. Dan was Boxtel tenminste verlost geweest van dit ideetje dat heel lang geleden misschien ergens voor stond, maar dat al lang door duizenden andere initiatieven is overtroefd en geen enkele plek meer verdient waar het gaat om duurzaamheid. We eten per slot van rekening ook geen tulpenbollen meer.

Bestuurders van Boxtel, ken je plaats, leer en zorg gewoon voor een goede infrastructuur voor je burgers en help diegenen die het minder breed hebben met goed onderwijs, sport en brood op de plank. En daarna zien we wel weer verder. Want één ding is zeker: ook anderen zullen niet kunnen vermijden dat DKA blijft wat het is: Een Grote Ellende.

        KEES CLOIN


Parkeren op Duinendaal

Wij wonen aan het Zusterspad, wij kijken uit op Cronenborg. We hebben altijd veel problemen met het kwijt kunnen van de auto.

Als je doordeweeks weggaat en je komt dan terug, heb je meestal geen plaats meer. Dus dan moet je de hele wijk rondrijden om bij de Kloosterweide te komen en als de paaltjes aan het einde van de straat (Zusterspad) eruit zouden gaan, dan hoef je niet meer de hele wijk rond. Is beter voor het milieu en dan heb je altijd plaats voor je auto.

Hopelijk kijkt hier de gemeente Boxtel naar. Woonstichting Joost noemt deze straat: autoluw. Terwijl het een van de drukste straten van Boxtel is.

        TREES SCHELLEKENS

        EN MARIELLE KEUKENS


Kort Nieuws


Geen Molenrit Den Boer

De Molenrit voor motorrijders die zondag 20 september op het programma stond, is afgelast vanwege de coronacrisis. Dat melden Jolanda en Harrie van Erp, uitbaters van café Den Boer aan de Corpus. Bij dat etablissement vertrekken jaarlijks rond de honderd motorrijders voor een toertocht door het Brabantse land.


Cursus Spaans

José Luis Roncal geeft iedere donderdag van 13.30 tot 15.30 uur conversatielessen Spaans in Hobbycentrum Boxtel aan de Baroniestraat. Aanmelden kan via de website www.hobbycentrumboxtel.nl.