Combinatie95 vraagt Esch om politieke input


Raadsfractie Combinatie95 heeft enkele speerpunten opgesteld voor Esch wanneer het zich bij de gemeente Boxtel voegt. De partij wil deze op dinsdagavond 8 september aan de dorpsbewoners voorleggen, om zo hun politieke input te krijgen.

De partijleden hebben overlegd met 'een flink aantal Esschenaren' en zijn zo tot een aantal projecten gekomen die zij in het dorp willen realiseren. Tijdens de bijeenkomst van volgende week dinsdag wil Combinatie95 horen of dorpsbewoners het met de speerpunten eens zijn en of zij nog andere ideeën hebben.

Aanwezig zijn onder meer wethouder Peter van de Wiel van de gemeente Boxtel, lijsttrekker Désiré van Laarhoven en Haarens raadslid Peter den Ouden. Het politiek café wordt gepresenteerd door Mario Knoops, voorzitter van Combinatie95. Op dinsdag 3 november is er een tweede politiek café, waarin Esschenaren te horen krijgen wat er met hun ideeën gedaan is.

AANMELDEN

Iedereen is welkom tijdens de bijeenkomst in Ons Café aan de Leunisdijk 28. De avond begint om 20.00 uur; een halfuur eerder gaan de deuren open en is er koffie of thee. Wel vraagt de partij of geïnteresseerden zich willen aanmelden in verband met de coronamaatregelen. Dat kan door een e-mail te sturen naar: info@combinatie95.nl.