Afbeelding
Foto: Peter de Koning

INSCHRIJVING TOURSPEL VANDAAG EN MORGEN BIJ DE DURPSHERBERG

Wielerfans opgelet! Le Tour begint...

Vol spanning voor de televisie kijken naar de uitslagen van de etappes van de Ronde van Frankrijk. Zo zal het leven van mening Tourspel-deelnemer er de komende drieënhalve week uitzien. Liempdenaren die kans willen maken op de gele trui én bij willen dragen aan WensAmbulance Brabant, kunnen zich vandaag en morgen inschrijven.

Tourspel Liempde wordt dit jaar georganiseerd in naam van oprichter Bert Habraken die vorig jaar overleed. Hij legde de eerste steen van het huis van zijn dochter met hulp van WensAmbulance Brabant. Nadat de familie tijdens zijn uitvaart in plaats van bloemen juist bijdragen vroeg voor dit goede doel vroeg, staat nu ook het Tourspel volledig in het teken van de stichting.

Fietsfanaten kunnen zich vandaag en morgen volledig coronaproof inschrijven op het achterterras van café De Durpsherberg in Liempde. De organisatie vraagt wel om het formulier zo veel mogelijk online in te vullen, om handcontact te voorkomen. Dat kan via www.tourspelliempde.nl.


Meer nieuws én het inschrijfformulier vanaf pagina 13.


p Profrenner en Liempdenaar Koen de Kort was vrijdag in het dorp om te gokken op welke plek ploeggenoot Mads Pedersen eindigt voor het extra spel. (Foto: Peter de Koning).