ACTIVITEITEN VOOR OUDEREN GAAN CORONAPROOF VAN START

Stichting BOL pakt draad weer op

Stichtingen Belangenbehartiging voor Ouderen in Liempde (BOL) begint dinsdag 1 september weer met haar activiteiten voor 55-plussers in dienstencentrum Kloosterhof in Liempde.

Uiteraard zien de vrijwilligers van BOL erop toe dat de voorgeschreven coronamaatregelen in acht worden genomen. Vanaf de eerste dinsdag van september worden er weer iedere middag maaltijden geserveerd en kunnen liefhebbers elke doordeweekse ochtend, behalve de dinsdag, vrij komen biljarten. De dinsdagmorgen is voor biljartlessen.

KOFFIE-UURTJE

Vanaf vrijdag 4 september is iedereen welkom op de ICT-bijeenkomsten, van 9.30 tot 11.30 uur. Inmiddels is ook het koffie-uurtje op maandag van 10.00 tot 11.00 uur weer opgestart. Verder is er elke maandag een creatieve middag.

Op donderdagochtend gaan de gymlessen door en de maandelijkse filmavonden op woensdag worden hervat. Het filmprogramma staat op de website: www.stg-bol-liempde.nl evenals meer informatie over alle overige activiteiten.

Wie mee wil eten, gymmen of biljartles wil volgen, moet zich van tevoren aanmelden via de website www.stg-bol-liempde.nl of via telefoonnummer (0411) 63 16 51.

De stichting kan altijd vrijwilligers gebruiken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mailadres vrijwilligers@stg-bol-liempde.nl.