NA GEMISTE PROMOTIE NU VOL GAS

Rugbyers Ducks/Oysters gaan voor kampioenstitel

Het rugbyteam van Ducks/Oysters uit Boxtel speelt het komend seizoen wederom in de vierde klasse. Het laatste seizoen miste het promotie nipt. De doelstelling voor komend jaar? Kampioen worden!

Hiervoor moet er eerst een halve competitie gespeeld worden. Dit betekent dat Ducks één keer tegen alle clubs uit de vierde klasse Zuid uitkomt. Dan gaan de bovenste vijf teams in de stand verder met een uit- en thuiscompetitie waarin de deelnemers bepalen wie zich uiteindelijk kampioen mag noemen.

NIEUWKOMER

De eerste wedstrijd speelt Ducks/Oysters op zondag 4 oktober thuis tegen Octopus Uden. De andere tegenstanders zijn: Tilburg, The Dukes Den Bosch, Bokkenrijders/Wallaby’s Roermond/Venlo, Breda, RC Aachen, Red Etten-Leur/Dordt, RC Eindhoven, Obelix Nijmegen en Black Bulls Overloon. Een nieuwkomer is RC Aachen uit Duitsland, net over de grens bij Maastricht. Die club heeft zelf verzocht om deel te mogen nemen aan de Nederlandse competitie.

VOORBEREIDING

De trainingen van de senioren zijn reeds begonnen en de jeugd start daar deze week mee. De maand september wordt gebruikt als voorbereiding op de competitie door middel van trainingen en vriendschappelijke wedstrijden.