Els Bekers wint droge editie regiomix

Het wekelijkse regiomixtoernooi van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot is deze week gewonnen door Els Bekers. Zij mocht de hoogste trede van het figuurlijke podium bestijgen na een strijd waarbij zes deelnemers drie partijen wisten te winnen.

Nadat de hitte van vorige week ervoor zorgde dat het aantal boulers wat achterbleef, wisten maandag weer 38 deelnemers de weg naar de banen van De Walnoot te vinden.

Bekers haalde 21 punten in haar drie duels. Daarmee bleef ze de andere vijf concurrenten voor. Binnen de top vijf lagen de uitslagen erg dicht bij elkaar. Gerard van der Plas bleef met 16 punten nipt Ans van der Plas (15 punten) voor en bezette daarmee de tweede plaats. Plek vier was voor Cor Bertens met 14 punten en de vijfde plaats werd gedeeld door Kees Doevendans en Michel Luijten met ieder 13 punten uit drie partijen.

Het regiomixtoernooi vindt elke maandag vanaf 13.00 uur plaats aan de Selissenwal 25. Iedereen kan hieraan deelnemen. Op dinsdag en donderdag kunnen geïnteresseerden vanaf 13.00 uur kennis komen maken met de sport. Meer informatie via www.jbvdewalnoot.nl.