Bekers en Luijten delen winst regiomixtoernooi

Net als een week eerder moesten maandag twee jeu-de-boulers de eerste plek delen tijdens het regiomixtoernooi van JBV De Walnoot. Leo Bekers en Michel Luijten wonnen ieder drie partijen en behaalden beiden 25 punten.

Vanwege de hoge temperaturen was het spelersveld flink uitgedund. Waar normaliter bijna veertig deelnemers aan het jeu-de-boulestoernooi deelnemen, bleef de teller nu op zeventien steken. Het aanwezige publiek liet zich door de hitte niet tegenhouden en sloeg de vaak spannende partijen gade met een gekoeld drankje.

Jos van Meersbergen eindigde met negentien punten op de derde plaats achter Bekers en Luijten. Ben Heutink kwam tot zestien punten en bezette plek vier. Het rijtje werd afgesloten door Jos van Grinsven, die twee wedstrijden won en elf punten behaalde.

KENNISMAKEN

De Walnoot houdt elke maandag vanaf 13.00 uur het regiomixtoernooi aan de Selissenwal 25 in Boxtel. Aanmelden dient voor 13.30 uur te gebeuren. Op dinsdag en donderdag kan iedereen die kennis wil maken met het spel vanaf 13.00 uur terecht. Kijk voor meer informatie op www.jbvdewalnoot.nl.


Bridgeclub Liempde

Uitslagen donderdag 6 augustus

A-LIJN

Jan v.d. Wiel/Frank v.d. Schans         61.46
José v.d. Laar/Gerarda v. Oirschot         60.07
Mario Knoops/Kees Quinten         57.92