Leden van zeventien jaar en ouder kunnen vanaf 30 augustus in sportpark Molenwijk meedingen naar de clubtitels van LTV De Merletten. (Foto: Gerard Schalkx, 2018).
Leden van zeventien jaar en ouder kunnen vanaf 30 augustus in sportpark Molenwijk meedingen naar de clubtitels van LTV De Merletten. (Foto: Gerard Schalkx, 2018). Foto: Gerard Schalkx

Inschrijven voor clubkampioenschap bij tennisvereniging De Merletten


De Boxtelse tennisvereniging LTV de Merletten verdeelt in de eerste week van september de clubtitels voor 17-plussers. Wie mee wil dingen, kan zich tot 19 augustus aanmelden via www.toernooi.nl. De eerste wedstrijden op de banen in sportpark Molenwijk worden gespeeld op zondag 30 augustus, de laatste op zaterdag 5 september.

In vijf categorieën zijn prijzen te winnen: zowel het enkel- als dubbelspel voor de mannen en de vrouwen als het gemengd dubbel. Dat geldt voor alle gangbare niveaus, van 2 tot en met 8. Mits er voldoende inschrijvingen zijn wordt op de niveau's 7 en 8 ook de titelstrijd voor 35-plussers gespeeld.

OPEN DAG

Daags nadat de finales zijn gespeeld, houdt LTV De Merletten op haar complex een open tennisdag. Zondag 6 september kunnen belangstellenden gratis kennismaken met de sport. Onder begeleiding van deskundige trainers krijgen deelnemers de basisbeginselen van bal- en slagvaardigheid bijgebracht. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ltvdemerletten.nl. Nadere informatie over het tijdstip van de open dag volgt later.

ZOMERLIDMAATSCHAP

Als gevolg van de coronacrisis ziet voor velen de zomerperiode er anders uit. De meesten zoeken hun heil in eigen land. De Merletten speelt daarop in met een speciaal lidmaatschap. Voor de thuisblijvers, maar ook later dit jaar hebben zij er nog plezier van.

Met dit volwaardige lidmaatschap kunnen nieuwe leden tot het einde van dit jaar een balletje slaan wanneer het hen uitkomt, maar ook deelnemen aan activiteiten zoals de najaarscompetitie of de clubkampioenschappen in september en oktober.

De gereduceerde kosten hiervoor bedragen vijftig euro. Jeugd van achttien tot 23 jaar betaalt 35 euro en kinderen tot en met zeventien jaar 25 euro. Het inschrijfformulier staat op de website www.ltvdemerletten.nl onder het kopje 'Lid worden'.

Leden van zeventien jaar en ouder kunnen vanaf 30 augustus in sportpark Molenwijk meedingen naar de clubtitels van LTV De Merletten. (Foto: Gerard Schalkx, 2018).