Swingende workshops dans bij Tiga


RENS VAN DEN ELSEN

Na een lange periode zonder dansmogelijkheden in de studio, heeft Tiga Health & Beauty in Boxtel deze ruimte nu weer in gebruik genomen. Daarom is er een aantal zomerse workshops op touw gezet door danscoach Stefanie Schellekens van Tiga. Inschrijven is nog mogelijk.

Halverwege juli was er een eerste proefles van drie uur. Die viel in de smaak bij de deelnemers. Waar die workshop zich nog vooral op de jeugd tot zestien jaar richtte, is het nu de bedoeling dat ook volwassenen gaan deelnemen.

De eerstvolgende workshop is gepland op zondag 9 augustus van 12.00 tot 15.00 uur. Er is dan een hiphoples en een clinic lyrical jazz. Deze worden gegeven door respectievelijk Enya en Stefanie. De kosten bedragen vijftien euro voor beide workshops, deze dienen deelnemers contant te betalen. Aanmelden is mogelijk via e-mail: stefanie.schellekens86@gmail.com. Deelnemers dienen hierbij hun naam en leeftijd te vermelden, zodat de organisatie iedereen bij de juiste groep kan indelen.

NIEUWE AFDELING

De workshops zijn een opmaat voor de nieuwe dansafdeling van Tiga die vanaf september vorm moet krijgen: Fusion Dance Centre. Hierbij krijgen de deelnemers een uitgebreid lespakket voor de kiezen. ,,Niet in de vorm van zoveel mogelijk verschillende lessen, maar juist binnen een les steeds verschillende dansstijlen", legt Stefanie uit. Ze vervolgt: ,,Denk hierbij aan de ene week een moderne choreografie en de week erop een echte Broadway-dans. Maar ook binnen de lessen hiphop zal er veel diversiteit zijn. Je wordt dus echt allround getraind."

De dansafdeling richt zich op jongeren van vier tot zeventien jaar. Wie zich wil aanmelden voor de lessen, kan een mailtje sturen naar info@tiga.nl. Voor meer informatie kijk op www.tiga.nl.