De muzikant van Crazy Piano's uit Scheveningen maakte er een mooie show van. De terrassen op de Markt vulden zich zondagmiddag dan ook snel. (Foto: Peter de Koning).
De muzikant van Crazy Piano's uit Scheveningen maakte er een mooie show van. De terrassen op de Markt vulden zich zondagmiddag dan ook snel. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

ZOMERPROGRAMMA BRUISEND CENTRUM KENT RUSTIG WEEKEND

Pianist vermaakt gasten op de Markt

RENS VAN DEN ELSEN

Het zomerprogramma Bruisend Centrum Boxtel dat de bezoekers moet vermaken in deze vakantie viel dit weekend bijna in het water. Een ballonnenclown ging zaterdagmiddag bij gebrek aan publiek op de Markt maar de winkels langs. De pianist die zondag de gasten vermaakte in het centrum, maakte echter veel goed.

Coördinator Jordy van den Boer baalde er zelf ook wel een beetje van dat het programma van zaterdag in uitgeklede vorm door moest gaan. ,,Er was slecht weer voorspeld. Daardoor waren er niet veel bezoekers. Met de clown heb ik dan ook afgesproken om de winkels binnen te gaan. Maar zondag scheen de zon weer en zaten de terrasjes lekker vol."

Het resterende zomerprogramma is als volgt:

Zaterdag 1 augustus: Brukels Muziekske. Zondag 2 augustus: ballonnen en schminken. Vrijdag 7 augustus: achtergrondmuziek. Zaterdag 8 augustus: live muziek en paaldansact. Zondag 9 augustus: roofvogelshow. 14 t/m 16 augustus: snoepkraam en draaimolen, Bruisend Request! (radiostudio Markt). Vrijdag 21 augustus: diva modebingo. Zaterdag 22 augustus: Monckey Moves; sportief vermaak voor jeugd. Zondag 23 augustus: ouderenbingo & Groene Woud-markt. Zaterdag 29 augustus: straattheater voor kinderen. 28 t/m 30 augustus: Tunnelvision: Paint & Pleasure.