Regiomix twee keer op rij prooi voor Ben Heutink

Boxtelaar Ben Heutink is het nieuwe seizoen bij jeu-de-boulesvereniging De Walnoot goed begonnen. Hij won maandagmiddag voor de tweede week op rij het regiomixtoernooi. Met zijn 23 punten liet hij 23 deelnemers achter zich.

Vlak achter Heutink eindigde Leo Leenders op de tweede plaats met 22 punten. Op plek drie stond Truus van Heesch (20) en de vierde plaats was ook deze tweede week voor Martien Puijn met net zoveel punten als een week eerder (18).

Belangstellenden zijn elke maandag vanaf 13.00 uur welkom om te kijken of mee te spelen bij JBV De Walnoot aan de Selissenwal 25. Op dinsdag- en donderdagmiddag kunnen nieuwkomers kennismaken met de sport. Kijk voor meer informatie op www.jbvdewalnoot.nl.


Liempdse bridgers spelen in Serenade tóch zomerdrive

De jaarlijkse zomerdrive van Bridgeclub Liempde kon donderdag toch doorgaan. Dat gebeurde in De Serenade aan de Oude Dijk in afgeslankte vorm vanwege de coronaregels.

Om te voorkomen dat er te veel deelnemers zouden zijn, konden alleen eigen leden van de bridgevereniging zich inschrijven. Uiteindelijk deden zestien paren mee.


Top vijf zomerdrive

Frank v.d. Schans/Jan v.d. Wiel        61.01

José v.d. Laar/Gerarda v. Oirschot        60.71

José & Henk v.d. Steen        56.85

Kees Quinten/Mario Knoops        56.25

Bert v. Ruremonde/Petra v. Gemert        56.25

Liempde

Brabants Landschap

Brabants Landschap heropent zondag 26 juli haar informatiepunt dat is gevestigd in het Groot Duijfhuis aan de Hoevedreef in de Liempdse buurtschap Kasteren. Publiek is er voortaan weer elke laatste zondag van de maand tussen 10.00 en 16.00 uur welkom.