Open podium in Boxtels kunstcafé

Gevorderde amateurmuzikanten die klassiek, jazz, soul, chansons, blues of andere rustige muziek vertolken, hebben op zondagmiddagen tussen 14.30 en 17.00 uur een podium ter beschikking in Kunstcafé Coupé aan het Stationsplein 4 in Boxtel. Zij mogen daar gratis optreden, bij mooi weer is de muziek ook op het terras te horen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Toine van der Weerden via welkom@kunstcafecoupe.nl en een afspraak maken voor een optreden.

Zondag 26 juli is er al in muziek voorzien, dan treedt Max, de zoon van uitbater Van der Weerden op. Regelmatig vertolkt hij er al soul- en jazzklanken. Nummers van artiesten als Marvin Gaye, Aretha Franklin, Stevie Wonder en Michael Jackson passeren dan de revue. Terras en café zijn open vanaf 13.00 uur. Binnen is er plek voor vijftien mensen.

FOTOGRAFIE

Naast muziek wordt er vanaf september in kunstcafé Coupé ook een basiscursus fotografie gegeven op alle woensdag tussen 20.00 tot 22.30 uur. Deelname kost 149 euro inclusief cursusboek. Er kunnen maximaal tien cursisten meedoen. Aanmelden kan via het hiervoor genoemd e-mailadres.