Kunst was overal aanwezig op de Heesemanshoeve in buurtschap Luissel. Zelfs dit paard kreeg een kunstzinnige behandeling.
Kunst was overal aanwezig op de Heesemanshoeve in buurtschap Luissel. Zelfs dit paard kreeg een kunstzinnige behandeling. Foto: Hans van Doorn

HEESEMANSHOEVE BARSTENSVOL CREATIVITEIT

Kunst overal aanwezig op Luissel

Eigenaar Toine Graft van de Heesemanshoeve in buurtschap Luissel en Boxtelse kunstenares Charlotte de Jongh sloegen zondag hun handen ineen voor een coronaveilige en interactieve openluchtexpositie. Boxtelse maar ook Tilburgse kunstenaars presenteerden zich.

Schilderijen met olieverf, tekeningen, driedimensionale objecten, kunst van edelstenen, brandschilderingen en vilt. Van alles konden bezoekers van de Heesemanshoeve bewonderen. Er waren diverse interactieve workshops: van mandala's maken tot snelportretten. Zelfs een van de paarden moest er aan geloven...

Door de lockdown is het lange tijd rustig geweest op Luissel. Te rustig. Dus vonden eigenaar Graft en kunstenares De Jongh het tijd om voor wat reuring te zorgen. De tuin stond dan ook ramvol met kunstwerken waar de bezoekers met volle teugen van konden genieten.


p Kunst was overal aanwezig op de Heesemanshoeve in buurtschap Luissel. Zelfs dit paard kreeg een kunstzinnige behandeling. (Foto: Hans van Doorn).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding