Afbeelding
Foto: LTV De Merletten

De Merletten leert gratis de tennisbeginselen


De Boxtelse tennisvereniging LTV de Merletten houdt zondag 6 september een Open Tennisdag, waarbij iedereen gratis kennis kan maken met de sport. Deze vindt plaats op het tenniscomplex van de club in park Molenwijk.

Onder begeleiding van deskundige trainers krijgen deelnemers de beginselen van bal- en slagvaardigheid bijgebracht. Ook is er de mogelijkheid om op speelse wijze een balletje te slaan. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ltvdemerletten.nl. Nadere informatie over het tijdstip volgt later.

THUISBLIJVERS

Als gevolg van de coronacrisis ziet voor velen de zomerperiode er anders uit. De meesten zoeken hun heil in eigen land. De Merletten speelt daarop in met een speciaal lidmaatschap. Voor de thuisblijvers, maar ook later dit jaar hebben zij er nog plezier van.

Met dit volwaardige lidmaatschap kunnen nieuwe leden tot het einde van dit jaar een balletje slaan wanneer het hen uitkomt, maar ook deelnemen aan activiteiten zoals de najaarscompetitie of de clubkampioenschappen in september en oktober.

De gereduceerde kosten bedragen 50 euro. Jeugd van 18 tot 23 jaar betaalt 35 euro en kinderen tot en met 17 jaar 25 euro. Het inschrijfformulier staat op de website www.ltvdemerletten.nl onder het kopje 'Lid worden'.

Gratis kennis leren maken met de tennisbeginselen, dat kan bij LTV De Merletten op zondag 6 september. (Foto: LTV De Merletten).