Afbeelding
Foto: Eigen collectie

JRL-STUDENTEN ROLLEN RODE LOPER UIT

Joris en Huub houden eigen coronaproof gala

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat het jaarlijkse gala van het Jacob-Roelandslyceum (JRL) niet door kon gaan. Daarom organiseerden geslaagden Joris Dijkhuizen en Huub Hoffmans zaterdagavond hun eigen rode-loper-evenement.

De locatie, het pand van Dijkhuizen Elektrotechniek aan de Mijlstraat op bedrijventerrein Ladonk, was voorzien van een rode loper en bij aankomst was er een glas champagne. Alleen de limousines ontbraken: de genodigden kwamen gewoon op de fiets. Door de regen welteverstaan...

Verder werd het gebouw mooi uitgelicht met verschillende spotlights en was de bar geheel in galasfeer. Ook de bezoekers waren chique gekleed.

NIEUWE STUDIE

,,We hebben er samen met onze ouders voor gezorgd dat wij als JRL-leerlingen toch nog een gala-viering hadden dit jaar, voordat iedereen aan een nieuwe studie begint. Het was een gezellige en geslaagde avond die we niet snel zullen vergeten", vertellen Joris en Huub.


q Geslaagden Joris Dijkhuizen (links) en Huub Hoffmans van het Jacob-Roelandslyceum organiseerden zelf een coronaproof gala op bedrijventerrein Ladonk. (Foto: eigen collectie).