Aanmelden voor weekendmissen noodzakelijk

Er zijn sinds zaterdag weer weekendvieringen in de kerken van de Heilig Hartparochie. Er mogen nu honderd mensen tegelijk aanwezig zijn, maar wel met inachtneming van de anderhalvemeterregel. Daarom is aanmelden ook noodzakelijk.

De eucharistievieringen zijn in de Sint-Petrusbasiliek op zaterdagavond om 19.00 uur en op zondag om 09.00 en om 11.00 uur. In Esch is de viering zaterdagavond om 18.30 uur. In Lennisheuvel is in juli en augustus een viering om de veertien dagen op zondag om 10.30 uur. In Liempde is de viering om 09.30 uur en deze wordt ook uitgezonden op televisie.

RESERVEREN

Reserveren in de Sint-Petrusbasiliek in Boxtel kan via www.heilighartparochie.nl of door het secretariaat te bellen: (0411) 67 22 15. In de Sint-Willibrorduskerk in Esch en de Sint-Jans Onthoofdingkerk kunnen gelovigen zich aanmelden voor aanvang van de mis bij binnenkomst van de kerk. Voor de Lennisheuvelse dienst moeten geïnteresseerden bellen naar 06-40 98 38 44 of een briefje in de brievenbus stoppen van het huis aan de Mijlstraat 73.

In alle gevallen worden naam, telefoonnummer en dag van aanwezigheid van de kerkgangers genoteerd. De parochie kan dan contact met hen opnemen als er bijzonderheden zijn.

Sinds 15 juni wordt ook de communie weer op de hand uitgereikt met behulp van een pincet. Een financiële bijdrage geven, kan na afloop van de dienst in een collectebus achter in de basiliek. Na afloop verlaten bezoekers een voor een de basiliek met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

Meer informatie: www.heilighartparochie.nl onder de knop links in de balk Corona en de HHP.