CURSUSSEN STARTEN VANAF 6 JULI

HobbyCentrumBoxtel kan weer open voor alle bezoekers

HobbyCentrum Boxtel (HCB) zet vanaf maandag 6 juli de deuren van haar locatie aan de Baroniestraat weer open voor iedereen. Daarbij dienen bezoekers wel de nodige maatregelen in acht te nemen.

Het bestuur van HCB heeft een protocol opgesteld, dat is terug te vinden op de website (www.hobbycentrumboxtel.nl). Niet alle activiteiten beginnen maandag meteen, sommige starten pas na de zomervakantie.

Wel van start gaan: Spaanse les en schilderen op 7 en 8 juli, glas in lood en werken met hout op 9 juli, net als aquarelleren en werken met textiel. Vrijdag 10 juli beginnen de lessen waarbij deelnemers leren tekenen en schilderen en wordt er geschaakt, maandag 13 juli staat schilderen op de agenda en donderdag 16 juli wandelen. Ook de pc-inloop van Seniorweb gaat weer van start, deze wordt iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur in de bibliotheek aan de Burgakker in Boxtel gehouden.

ZOMER

In de zomermaanden juli en augustus zijn er speciale zomeractiviteiten in het hobbycentrum. Het programma hiervoor is op de eerder genoemde website te vinden.