Afbeelding
Foto: Mark van Gils

CADEAUS VOOR VASTE KLANTEN SELISSEN

Verrassing voor vaders en moeders van ondernemers

LINDA VAN DE WIEL

Ontbijt voor de vaders en verwenpakketten voor de moeders. Winkeliersvereniging Selissen stak zondag veertig vaste klanten die wat extra’s verdienden een hart onder de riem. De actieve winkeliers deden dit samen met de welpen van Scouting Boxtel die 's ochtends vele vaders verrasten met een goed gevulde ontbijtmand.

Geëmotioneerd. Dat waren veel van de moeders die door Nancy Dubbeld, filiaalmanager van drogisterij Trekpleister, verrast werden met een verwenpakket. ,,Moeders reageerden verwonderd en waren vaak sprakeloos toen ik aan de deur kwam met een pakket vol verrassingen”, aldus Dubbeld. ,,Ze vroegen zich af waarom juist zij verwend werden met een mand vol verzorgingsproducten, kaarsjes en lekkernijen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geraakt was door hun emoties.”

MENSEN BLIJ MAKEN

En trouwe klanten verrassen was precies de bedoeling van de actie die op poten is gezet door Winkeliersvereniging Selissen. Vaderdag werd daardoor voor veel mensen een extra feestelijke dag. ,,Het is zó mooi om mensen blij te maken”, vertelt voorzitter Bart van Roosmalen van de winkeliersvereniging. Hij vervolgt: ,,De ontbijtjes worden al een aantal jaren rondgebracht tijdens Vaderdag en Moederdag, maar vanwege de coronacrisis viel Moederdag in het water. Daarom besloten we de combinatie te maken en zowel vaders als moeders in het zonnetje te zetten.”

Met hulp van Scouting Boxtel dus. ,,Het bezorgen van de ontbijtjes doen we al enkele jaren. Hiermee spekken we de kas van de scouting. Toen Bart van Roosmalen ons vorig jaar vroeg dit ook te doen voor Winkeliersvereniging Selissen, zijn we dit ook voor hen gaan bezorgen”, vertelt Mark van Gils, begeleider van de welpenspeltak.

VAN DE TREKKER

Blij verrast waren ook de vaders. ,,De meesten wisten van niets”, blikt Van Gils terug. ,,Dat was heel leuk om te zien. We kregen ook met regelmaat de vraag waar de attentie vandaan kwam. John van Hal van recreatieboerderij ‘t Dommeltje hebben we zelfs letterlijk van zijn trekker getrokken. Hij was super blij met zijn ontbijt.”


q Een heerlijk ontbijtje, niet op bed, maar aan de deur bezorgd in een pakket. Vaste klanten van winkelcentrum Selissen werden zo tijdens Vaderdag in het zonnetje gezet. (Foto: Mark van Gils).