Afbeelding
Foto: Jan Hermens

ZIEKENAUTO VAN GROTE WAARDE

Naar verjaardag moeder dankzij WensAmbulance

Jan Hermens

Annie van Liempd-Rooijakkers uit Boxtel vierde donderdag haar 82e verjaardag. Deze kreeg een bijzondere lading door het bezoek van haar ernstig zieke zoon Christ, die in Tilburg woont. Hij is door zijn gezondheidstoestand niet meer in staat zelfstandig naar zijn moeder te gaan, maar dankzij WensAmbulance Brabant kon hij haar toch bezoeken.

Mevrouw Van Liempd is nog niet zo lang geleden van de Hertogenstraat naar de Annastraat verhuisd. Daar bracht WensAmbulance Brabant Christ naartoe. Vrijwilligers begeleidden hem op een brancard naar binnen, waar hij zijn moeder kon feliciteren.

WensAmbulance Brabant vervult laatste wensen van terminaal zieke patiƫnten. Gekwalificeerde vrijwilligers brengen hen nog een keer naar een plaats waar ze heel graag naartoe willen. De ritten zijn gratis voor patiƫnten en er mag tevens een familielid mee.

Om dit goede werk te kunnen doen, is WensAmbulance Brabant volledig afhankelijk van giften en donaties. Wie het goede doel wil steunen, vindt nadere informatie op de website www.wensambulancebrabant.nl.

(p Foto: Jan Hermens).