Afbeelding
Foto: SintLucas

Toch nog een tentoonstelling voor studenten SintLucas


Een expositie is nu lastig te organiseren voor SintLucas. Maar de mbo-opleiding is creatief genoeg om hier toch een mouw aan te passen. Daarom is het eindexamenwerk van studenten die de richting Vormgeven & Ambacht, Ruimtelijk Vormgeven en de bacheloropleiding Visual Communication volgen, te zien in een virtuele expositie.

Bezoekers lopen online door verschillende ruimtes waar werk tentoongesteld staat. Door op de kunstwerken te klikken, komen zij meer te weten over de maker en het proces.

ALTERNATIEF

Deze online tentoonstelling is het alternatief voor de eindexamenexpositie die altijd in juni in het gebouw van SintLucas aan de Burgakker in Boxtel te zien is. Afgelopen week kregen de studenten te horen of ze waren geslaagd.

Locatiemanager Frank Kat opende donderdag de expositie. Deze is via de link https://onlineexpo.sintlucas.nl/ te 'bezoeken' (alleen werkzaam in de browser Google Chrome). De komende maanden wordt de tentoonstelling uitgebreid met werk van studenten van andere SintLucas-opleidingen.

Afbeelding
Afbeelding