VVD helpt Boxtelse voedselbank met bakfiets


Ze wilden maar wat graag ook hun steentje bijdragen nadat de talrijke hulpacties op Facebook voorbij zagen komen. Leden van de Boxtelse VVD-afdeling komen zaterdag 20 juni in touw. Met de bakfiets halen zij houdbare producten bij plaatsgenoten op. Deze worden vervolgens geschonken aan Voedselbank Boxtel en omstreken.

Na een belletje naar de lokale voedselbank, bleek de organisatie al genoeg vrijwilligers te hebben. Wel heeft de voedselbank grote behoefte aan houdbare producten, zoals groente in glas of blik, rijst, soep, muesli, suiker, koffie en zoet broodbeleg.

Wie graag voedsel wil doneren en wil dat de VVD het komt ophalen, kan een bericht sturen via de Facebook-pagina van de lokale politieke partij. Ook een e-mail sturen naar contact@boxtel.vvd.nl is mogelijk.

RONDE

Zaterdag maken de vrijwilligers een ronde binnen de gemeente Boxtel, inclusief het dorp Esch. Wie buiten Boxtel woont en zich opgeeft, kan zondag 21 juni mensen van de VVD verwachten: dan maken zij een ronde met de auto.

Wie geen producten heeft om te doneren, maar wel wil bijdragen, kan ook doneren via www.geef.nl. Door te zoeken op de lokale afdeling van de voedselbank onder het kopje 'Geefacties', kan er geld overgemaakt worden.