Afbeelding
Foto: Yasmine Melis

Brutale poging tot inbraak bij sigarenwinkel


Winkelier Yasmine Melis werd in de nacht van vrijdag op zaterdag iets na half vier onaangenaam verrast. Het alarm van sigarenmagazijn Voets, onder haar woning aan de Rechterstraat, ging af. Poging tot inbraak, zo bleek toen ze beneden kwam. De ruit was ingeslagen, maar de dader kon niet door het veiligheidsglas komen: ,,Niemand is de winkel binnen geweest."

Er zijn beelden van de poging tot inbraak gemaakt en daat staat de dader ook op. Deze worden gedeeld met de politie, die 's nachts ook poolshoogte kwam nemen.

ENERGIE

De schade bleef beperkt tot de gesneuvelde winkelruit. Desalniettemin jaagt het de winkelier wel op kosten. En uiteraard slurpt het energie, aldus Melis: ,,Ik ben tot wel zeventig uur per week met de winkel bezig. En dan moet je hiervoor 's nachts je bed uit..."

Vooralsnog is de dader niet opgepakt. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via het algemene nummer 0900-88 44 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-70 00.

p De poging tot inbraak in sigarenmagazijn Voets mislukte. De dader kon niet door het veiligheidsglas dringen. (Foto: Yasmine Melis).

Afbeelding
Afbeelding