De Keistampers gaat doordeweeks weer op pad


Na de verplichte stop vanwege het coronavirus mag wandelsportvereniging De Keistampers uit Boxtel weer wandelingen organiseren in de omgeving. Dat gebeurt vanaf maandag 8 juni.

Tijdens deze midweekwandelingen dienen deelnemers een aantal voorwaarden in acht te nemen. Er mogen maximaal tien mensen meedoen en zij moeten tijdens het wandelen allemaal anderhalve meter afstand van elkaar bewaren.

WANDELINGEN

De eerste wandeling start maandag 8 juni op de Markt in Boxtel. Vervolgens is er maandag 22 juni een tocht die vertrekt bij winkelcentrum Oosterhof. In Liempde zijn er op de maandagen 6 juli en 17 augustus wandelingen, die starten beide bij het Wapen van Liempde aan het Raadhuisplein.

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar dekeistampers@live.nl of te bellen met telefoonnummer 06-16 21 17 03. Kijk voor meer informatie ook op www.dekeistampers.nl.


LTV Munsel biedt lidmaatschap voor zomerstop aan

Tennisvereniging LTV Munsel biedt ook dit jaar van 15 juni tot en met 15 september een lidmaatschap aan met als hoogtepunt het Zomer Challenge-eindtoernooi.

Tijdens dit programma kunnen jong en oud vrij tennissen bij LTV Munsel op momenten dat het hen uitkomt. Daarnaast is er een welkomstclinic met uitleg en worden twee tennislessen gegeven onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Ook mogen de spelers meedoen aan het Zomer Challenge-eindtoernooi.

De kosten bedragen 44 euro. Meer informatie of aanmelden kan door contact op te nemen via e-mail: zomerchallenge@ltvmunsel.nl.