BILJARTEN, KOFFIEDRINKEN EN FILMAVONDEN

Kloosterhof in Liempde weer beperkt open voor ouderen

Na het pinksterweekend gaat dienstencentrum De Kloosterhof weer beperkt open. Dinsdag 2 juni start een aantal activiteiten waarbij bezoekers zich aan duidelijke voorwaarden moeten houden. Het protocol is te vinden op www.stg-bol-liempde.nl.

De zalen zijn ingericht volgens de RIVM-regels. Stoelen staan op anderhalve meter en er is gezorgd voor extra hygiënemaatregelen en veiligheid voor gebruikers en vrijwilligers. ,,Zonder deze welwillende vrijwilligers zouden de activiteiten niet plaats kunnen vinden, dus er is grote waardering voor hun medewerking", aldus het bestuur van stichting Belangenbehartiging Ouderen Liempde (BOL).

Vanwege de verminderde capaciteit wordt er slecht een beperkt aantal mensen toegelaten. Activiteiten zijn alleen te bezoeken door opgave via een telefoontje of een mailtje naar de beheerder. Daarnaast zijn er ook weer mogelijkheden tot reserveren van de ruimtes, hiervoor gelden natuurlijk ook alle RIVM-regels en is BOL afhankelijk van de inzet van vrijwilligers.

In overleg met een aantal vaste gebruikers wordt gestart met de volgende activiteiten. Woensdag 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur biljarten. Deelname is met opgave vooraf en wordt gecoördineerd door De Kloosterboys. Maandag 8 juni van 10.00 tot 11.00 uur koffiedrinken in de grote zaal.

DEATH ON THE NILE

Woensdag 10 juni wordt de film ‘Death on the Nile’ vertoond. De zaal gaat om 19.00 uur open en de voorstelling begint een halfuur later. Waarschijnlijk vindt voortaan vaker dan eens per maand een filmavond plaats.

Op korte termijn hoopt stichting BOL ook weer maaltijden aan te kunnen bieden. Nu kan dat nog niet omdat de leverancier die mogelijk nog niet biedt.

Kijk voor informatie over mogelijkheden op bovengenoemde website. E-mailen of bellen kan ook: info@stg-bol-liempde.nl of (0411) 63 16 51.