Afbeelding
Foto: Vion

Martine Snels lid raad van commissarissen Vion


Vleesverwerker Vion maakte maandag 18 mei bekend dat Martine Snels per 19 maart 2020 is toegetreden tot de raad van commissarissen van het bedrijf. Snels is al lid van de raad van commissarissen van Electrolux Professional AB (Zweden) en Resilux NV (Belgiƫ).

Gedurende haar internationale loopbaan in de food- en agrisector heeft ze diverse leidinggevende posities bekleed bij toonaangevende bedrijven. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen van Vion, is verheugd over het toetreden van Snels. ,,Haar uitgebreide internationale ervaring in de food- en agrisector in met name Duitsland is voor de raad van commissarissen van toegevoegde waarde."

TOM HEIDMAN

Daarnaast gaf Vion maandag aan dat Tom Heidman heeft besloten om per 3 juli terug te treden als lid van de raad van commissarissen. Heidman maakte hier sinds 20 mei 2014 deel van uit en trad tussen 26 januari 2015 en 1 september 2015 op als interim-CEO van Vion.

Per 3 juli zal de raad van commissarissen van Vion bestaan uit: Theo Koekkoek (voorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs, Ton van der Laan en Martine Snels.

Vion Boxtel wil uitbreiden. Het bedrijf investeert 35 miljoen euro in een hal waarin middenstukken van varkens kunnen worden verwerkt. De gemeente Boxtel heeft vorig jaar zomer al een omgevingsvergunning voor de plannen verleend. De vergunningsaanvraag in het kader van de Wet natuurbescherming ligt nog bij de Omgevingsdienst Brabant-Noord.

p Martine Snels beschikt over uitgebreide internationale ervaring in het bedrijfsleven en is in maart toegetreden tot de raad van commissarissen van Vion. (Foto: Vion).