Grote prijzenpot tijdens Boxtelse bingo

De prijzenpot van de Boxtelse dorpsbingo puilt vanavond uit. Naast bierpakketten en cadeaubonnen, zijn er ook geurtjes te winnen, een paar kilo aan Tobleronechocolade, een Sonos speaker, een onderhoudsbeurt voor de auto en zelfs twee hotelovernachtingen in een Europese stad naar keuze. Om 20.00 uur gaat de ballenmolen draaien, dit is live te volgen via YouTube.

De online bingoshow wordt georganiseerd door eetcafé Le Temps Perdu aan de Markt en is, net zoals in Liempde en Gemonde, erop gericht om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken.

De studio van waar de digitale kienavond wordt uitgezonden, is ingericht in de zaal van het onlangs gesloten partycentre Denziz. Daar is ruimte genoeg voor de presentatoren Tom Kurstjens, Claire Wijnstok en Emiel van Koot om voldoende afstand van elkaar te houden.

De link naar het bingospel verschijnt even voor 20.00 uur op de Facebookpagina van Le Temps Perdu. Wie bingo heeft, kan een bericht sturen naar het callcenter. Wanneer de kaart gecontroleerd is, wordt diegene live gebeld. Wat de straf is voor een valse kien, is nog even geheim. Bingokaarten zijn niet meer te koop.