Rondleidingen bij Herenboeren weer van start

Leden van Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel pakken de draad weer op en gaan tussen eind mei en medio juli wekelijks rondleidingen verzorgen. Behalve dat zij graag hun enthousiasme over hun coöperatieve boerenbedrijf met mensen uit de regio delen, hopen ze hiermee ook nog wat extra geïnteresseerden te stimuleren om Herenboer te worden.

Elk weekend vanaf 24 mei tot en met 12 juli wordt er gewandeld over landgoed Wilhelminapark, afwisselend op een zaterdag of een zondag. Per rondwandeling (elke dag vier) zijn maximaal vijf geïnteresseerden welkom zodat er met voldoende afstand, coronaproof kan worden gewandeld. Zij kunnen zich registreren via de online agendapagina wilhelminapark.herenboeren.nl/agenda/.

DRUKTE REGULEREN

Om drukte tijdens het reguliere uitlevermoment tegen te gaan, verzamelen de deelnemers aan de rondwandeling zich op de carpoolplaats nabij de A2-afslag Boxtel-Noord. Die ligt even buiten de poort van de boerderij op landgoed Wilhelminapark aan het Kampspoor. Meer informatie over datums, tijden en hoe je aan te melden is ook te vinden via de reeds genoemde agendapagina.