Tijdens de coronacrisis worden in de Heilig Hartparochie uitsluitend missen opgedragen vanuit de Liempdse Sint-Jans Onthoofdingkerk.
Tijdens de coronacrisis worden in de Heilig Hartparochie uitsluitend missen opgedragen vanuit de Liempdse Sint-Jans Onthoofdingkerk. Foto: Albert Stolwijk

Uitsluitend missen op tv


Vanwege het besmettingsgevaar door het coronavirus vervallen tot 1 juni alle reguliere vieringen in de Heilig Hartparochie. Ook in de Liempdse Sint-Jans Onthoofdingkerk worden geen kerkgangers toegelaten; wel wordt daar elke zondag om 09.30 uur een mis uitgezonden via Omroep Dommelland. Ook de viering op de ochtend van Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei.

Wie de diensten van de Heilig Hartparochie wil volgen, dient af te stemmen op het kanaal van Omroep Dommelland: Ziggo (47), KPN/Telfort (1465), XS4ALL (1465), T-Mobile (849), Glasvezelnet Solcon (811) of via de Lokale Omroep App voor iOS en Android.

Voor uitvaarten en huwelijken worden - bij uitzondering - wel diensten gehouden. Voorwaarde is dat niet meer dan dertig mensen aanwezig zijn en iedereen anderhalve meter afstand houdt, conform de maatregelen van het RIVM.