Lotte Wagenaars werkt sinds maandag vanuit haar nieuwe schoonheidssalon in Liempde. (Foto: Cheryll van Weert).
Lotte Wagenaars werkt sinds maandag vanuit haar nieuwe schoonheidssalon in Liempde. (Foto: Cheryll van Weert). Foto: Cheryll van Weert Photography

LOTTE WAGENAARS HERVAT HAAR WERK OP EEN NIEUWE LOCATIE

Knapp Schoonheidssalon nu in Liempde


Jan Hermens

Voor Lotte Wagenaars was maandag in dubbel opzicht een bijzondere dag: de schoonheidsspecialiste mocht haar beroep weer uitoefenen én deed dat voor het eerst op een nieuwe locatie. Knapp Schoonheidssalon is voortaan te vinden aan de Boxtelseweg 45 in Liempde.

,,Het was de bedoeling 1 april mijn nieuwe salon te openen, maar dat ging uiteraard niet door. De coronaperikelen gaven me wel meer tijd om te klussen", aldus Wagenaars. De naam van haar onderneming is ongewijzigd, die blijft Knapp Schoonheidssalon. ,,Wat afstand betreft, maakt het vanuit het dorp Boxtel niet uit of klanten naar Liempde rijden of naar het bedrijfspand van mijn ouders, waarin Knapp tot voor kort gevestigd was."

De schoonheidsspecialiste is trots op haar salon. ,,Heel modern, professioneel ingericht, met een fijne sfeer. Behalve dat ik de huid van mijn klanten verbeter, vind ik dat een behandeling ook ontspannend moet zijn. Ik verzorg dan ook altijd een gezichtsmassage."

DRUK

Na weken van stilstand rijdt 'de trein' ineens op volle snelheid: het is meer dan druk. ,,Ik heb ontzettend veel mensen gebeld vorige week. Ik werk tijdelijk zes dagen en vijf avonden in de week, om nu zoveel mogelijk klanten te helpen. Na verloop van tijd schakel ik wel iets terug." Haar avondopenstellingen handhaaft Wagenaars zoveel mogelijk. ,,Dat vinden mensen prettig, die flexibiliteit. Overdag de drukte van werk en gezin, 's avonds een moment van ontspanning."