HULP VOOR HORECA MET DIGITAAL KIENEN

Ook Boxtel krijgt een Grote Online Bingoshow

Liempde en Gemonde gingen al voor, maar nu krijgt ook Boxtel een online bingoshow. Met een ludieke inslag houdt eetcafé Le Temps Perdu woensdag 20 mei een kienavond om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken.

,,Het zijn voor het hele dorp lastige tijden, waarbij we de deur nauwelijks uit mogen en waar een biertje in de kroeg of kijken naar je favoriete sport er eventjes niet in zit", stelt de organisatie via de Facebookpagina van het eetcafé. De horecaondernemer wil er echter het beste van maken, wat de aanleiding was om de ludieke dorpsbingo te organiseren. ,,Zo kunnen we ondernemers een hart onder de riem steken en creëren we een avondje ‘uit’ voor het hele dorp, maar dan thuis."

De ballenmolen gaat om 20.00 uur draaien. De 'Dorpsbingo Boxtel TV-show' is te volgen via YouTube. De avond wordt gepresenteerd door uitbaters Tom Kurstjens, Claire Wijnstok en Emiel van Koot. Wie bingo heeft kan een bericht sturen naar het callcenter. Wanneer de kaart gecontroleerd is, wordt diegene live gebeld. Er zijn allerlei prijzen te winnen. Een bingokaart kost 7,50 euro, drie kaarten 19,50 euro. Deze zijn te bestellen via www.housefillerevents.nl/tickets/boxtel.