Afbeelding
Foto: RKSV Boxtel

ARTHUR PIETERS VERSTERKT VOETBALCLUB

RKSV Boxtel geeft vrouwenvoetbal impuls

Arthur Pieters komt vanaf volgend seizoen het meiden- en vrouwenvoetbal van RKSV Boxtel versterken. De club zegt erg blij te zijn met de komst van de trainer en haalt hiermee een ervaren en gediplomeerde coach binnen.

De club noemt het aannemen van Pieters een passende vervolgstap in het streven van RKSV Boxtel de meiden- en vrouwentak serieus te laten groeien. Pieters komt uit het Noord-Hollandse Bergen, woont sinds enkele jaren in Spoordonk en werkt in Eindhoven als brood- en banketbakker. De coach heeft veel clubs getraind, waaronder SC Buitenveldert. Ook de meiden onder veertien van de KNVB en clubs in Canada en de Verenigde Staten staan op zijn cv. Verder is hij vrijwilliger bij de Johan Cruijff Foundation. ,,Met Arthur halen we een trainer binnen die een focus heeft op ontwikkeling en plezier. Zo komen de prestaties vanzelf, is zijn filosofie", meldt de club. Die wil op termijn het team MO17-1 de stap naar Dames 1 laten maken.

p Arthur Pieters (links), coördinator meidenvoetbal Wout Koppens (midden) en trainer Thijs van Stuivenberg. (Foto: eigen collectie).