Afbeelding
Foto: Koen van Esch

STUNTPRIJS: BALKEN EN PANLATTEN

Dorpsbingo Gemonde valt in goede aarde

Jan Hermens

Ruim zevenhonderd bingokaarten verkochten de initatiefnemers van de Gemondse dorpsbingo in een week tijd. De online show op Koningsdag was een doorslaand succes, aldus mede-organisator Koen van Esch.

Van Esch vermoedt dat er zo'n vijfhonderd mensen hebben meegespeeld. ,,We hebben iets moois neergezet, in een rare tijd de dorpsbewoners samengebracht." De organisatie van de dorpsbingo was in handen van voetbalvereniging Irene en Gimmese Klets. Ondanks dat alle oranjeevenementen werden afgelast, wisten zij Gemonde toch vermaak te bieden.

Uit de vele reacties op de Facebookpagina van de voetbalclub spreekt enkel waardering. Zo zegt Maartje van der Horst: ,,Super gedaan, heren. Gezellig met het hele gezin meegedaan en onze Sven heeft ook nog een prijs gewonnen. Toppers." Judith Gerritse deelt de mening van Van der Horst: ,,Het was super en we hebben enorm gelachen. Goed gedaan heren. Wat ons betreft mag dit vaker, zeker in coronatijd."

De organisatie had tal van prijzen bij lokale ondernemers ingekocht. Eentje mag niet onvermeld blijven. Van Esch: ,,Maud van Boxtel heeft de mega mystery stuntprijs gewonnen. Dat was er een met een kwinkslag, humor hoort erbij. We hielden tot maandagavond geheim wat die prijs inhield. Ze won uiteindelijk vijf balken en een bundel panlatten."



p De mega mystery stuntprijs was mooi voor iemand die van hout houdt. (Foto: eigen collectie).