Afbeelding
Foto: Eigen collectie

PERSOONLIJKE NOOTJES VOOR BEWONERS

Boxtelse scouts verblijden de zorginstellingen met kaartjes

Gedurende de maand april hebben scouts van Scouting Boxtel kaarten gemaakt en bezorgd bij diverse zorginstellingen in de gemeente. Met deze actie steken zij de bewoners een hart onder de riem, nu die geen bezoek mogen ontvangen vanwege de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus.

Veel inwoners van Boxtel zitten deze periode samen met het gezin thuis. Zij kunnen samen spelletjes doen en met elkaar kletsen. Maar dat is niet voor iedereen mogelijk. De bewoners van de verschillende zorginstellingen mogen momenteel geen bezoek ontvangen en gezamenlijke activiteiten werden afgelast.

Daarom kwamen de Boxtelse scouts in actie. Zij gingen met z'n allen aan de slag om kaartjes te schrijven, te knutselen en te tekenen voor deze bewoners. Deze poststukken werden, met een lieve boodschap erop, bezorgd bij de locaties van Zorggroep Elde, woonvormen van Cello en bij jeugdzorginstelling De La Salle.


q Het was de afgelopen week prima weer om buiten in de tuin kaartjes voor ouderen te knutselen. Dat deden de scoutingleden uit Boxtel dan ook met z'n allen. (Foto: eigen collectie).