Huub, een van de bewoners van de Cello-locatie Princenlant, staat vol trots voor de caravan die bekend is van All You Need Is Love. (Foto: Rens van den Elsen).
Huub, een van de bewoners van de Cello-locatie Princenlant, staat vol trots voor de caravan die bekend is van All You Need Is Love. (Foto: Rens van den Elsen). Foto: Rens van den Elsen

CLIËNTEN CELLO SPREKEN VIDEOBOODSCHAP IN VOOR FAMILIE

Opwinding om caravan All You Need Is Love


RENS VAN DEN ELSEN

De cliënten van de Cello-locatie Princenlant in Boxtel wisten zaterdag niet wat ze zagen. Dat ze een videoboodschap zouden gaan opnemen, was hen wel bekend. Maar dat dit in de enige echte caravan van het liefdesprogramma All You Need Is Love plaats zou gaan vinden, was een grote verrassing. Begeleider Anja Schalkx: ,,De bewoners waren echt door het dolle heen, keileuk vonden ze het."

Oké, Robert ten Brink was er dan misschien niet bij, maar dat de caravan er stond zorgde voor genoeg enthousiasme. Team Vrije Tijd van zorgorganisatie Cello kreeg via een van de personeelsleden de tip om eens iets met de verhuurder van de bijzondere caravan te regelen. ,,Toen ging het balletje snel rollen en nu zijn we een paar locaties langs gegaan. Vanmorgen in Vught en vanmiddag hier in Boxtel", vertelt organisator Paula Kocken van het team.

Omdat de cliënten vanwege de coronamaatregelen nog steeds geen bezoek mogen ontvangen, mochten zij vandaag een videoboodschap opnemen. ,,Ze missen hun ouders, broers en zussen. Maar ook de mensen van de dagbesteding. Dus mochten ze iets inspreken. Dat werd goed ontvangen."

FAMILIENET

De filmpjes worden allemaal geplaatst op Familienet. Dit is een soort Facebook voor de zorgsector. Op deze besloten omgeving, kunnen cliënten van onder meer Cello, foto's en filmpjes met hun familie delen.

De videoboodschappen werden opgenomen op de bekende rode ronde bank in de caravan. Dat deed ook Huub, die op Princenlant woont. Hij reageert enthousiast als hem wordt gevraagd voor wie hij het filmpje heeft gemaakt en noemt een hele rits namen. Dat de caravan voor de deur stond, vond hij al erg bijzonder. Maar zijn dag was helemaal compleet toen hij op de foto mocht voor deze krant.


p Huub, een van de bewoners van de Cello-locatie Princenlant, staat vol trots voor de caravan die bekend is van All You Need Is Love. (Foto: Rens van den Elsen).