Kromploegers Feestweekend 2019.
Kromploegers Feestweekend 2019. Foto: Albert Stolwijk

KAARTVERKOOP FEESTWEEKEND LATER

Kromploegers Liempde past zijn planning aan

Wie de start van de kaartverkoop voor het feestweekend van De Kromploegers met dikke rode letters in zijn agenda had gemarkeerd, kan nu met Tipp-Ex aan de slag. Het amusementsorkest stelt het begin van de voorverkoop uit, vanwege de coronaperikelen.

,,Er zijn te veel onzekerheden om nu al met de kaartverkoop te beginnen", laat het orkest weten. ,,Vandaar dat het startmoment is verschoven naar zaterdag 6 juni, 10.00 uur. We zijn dan weer een hele tijd verder en hopelijk volop met de voorbereidingen op de laatste editie van ons feestweekend bezig."

Het muzikale festijn staat gepland op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september. ,,Mocht de overheid alsnog anders besluiten en de huidige maatregelen verlengen, dan verplaatsen we het weekend naar 24, 25 en 26 september 2021 en blijven alle kaarten geldig: een laatste editie komt er namelijk sowieso. Wie nu kaarten koopt is er dan gegarandeerd bij en het helpt ons om de al voor 2020 gemaakte kosten te dekken."

GEORGE BAKER

Het feestweekend bestaat onder andere uit het Oktoberfest en Back 2 The Music, met als speciale gasten Snollebollekes en good old George Baker.


q De Kromploegers tijdens het feestweekend in 2019. Toen was Roel van Velzen te gast. (Foto: Albert Stolwijk).