Steun lokale journalistiek: juist nu!

De malaise rondom de coronacrisis heeft ook stichting Brabants Centrum bereikt. Juist nu kan de stichting meer leden goed gebruiken. Zij biedt - om de coronaperiode door te komen - een speciaal maandlidmaatschap. Ieder nieuw lid betaalt maandelijks zes euro en kan dit per maand opzeggen.

Met de maandelijkse bijdrage van nieuwe leden kan Brabants Centrum deze lastige periode overbruggen. Daarvoor ontvangen zij natuurlijk alle media, zowel op print als digitaal. Juist in deze tijden is nieuws uit de eigen omgeving belangrijk. Maar de stichting doet veel meer met de inkomsten van lidmaatschappen. Tientallen lokale evenementen en initiatieven per jaar worden geholpen met hun communicatie en het leggen van contacten. Soms geeft Brabants Centrum geld. Bovendien gebruikt het team vaker zijn netwerk, door de juiste mensen bij elkaar te zetten. Het meest recente voorbeeld daarvan is Plan C, waar ook deze stichting veel voor regelde.

DOE MEE!

Lees je graag de verhalen van Brabants Centrum leest én wil je dat de stichting haar sociale werkzaamheden kan doorzetten? Doe ook mee, juist nu, en ga naar www.stichtingbrabantscentrum.nl. Ook voor de rest van het jaar lid worden van Brabants Centrum is mogelijk. Dat kost eenmalig veertig euro.