Gemeentehuis Boxtel minder vaak geopend

Sinds gisteren, woensdag 18 maart gelden in het Boxtelse gemeentehuis beperkte openstellingtijden in verband met de coronacrisis.

De balie Burgerzaken en de receptie van het gemeentehuis zijn op met uitzondering van donderdag op werkdagen geopend van 08.30 tot 12.00 uur. Op donderdag kunnen bezoekers 's middags en 's avonds terecht: van 13.00 tot 19.30 uur.

TELEFONISCH

De gemeente roept op gebruik van haar digitale dienstverlening. Veel informatie is te vinden op de website www.boxtel.nl. Wie geen internet heeft, kan ook bellen. Telefonisch is het gemeente gewoon bereikbaar via (0411) 65 59 11. Als een vraag kan wachten op antwoord, wordt geadviseerd deze uit te stellen.

Huwelijksvoltrekkingen gaan gewoon door, tenzij het bruidspaar zelf besluit deze te annuleren. Trouwambtenaren nemen de nodige maatregelen en houden voldoende afstand.

MILIEUSTRAAT

De milieustraat aan de Kruisbroeksestraat is als gebruikelijk geopend. Bezoekers zijn daar welkom op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12.30 en 15.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.