Afbeelding
Foto: Van Alles Wat

DUBBELSPEL IN DE CEL DOOR VAN ALLES WAT

Helvoirtse theatergroep speelt stuk in De Rots

Theatergezelschap Van Alles Wat uit Helvoirt voert vrijdag 27 en zaterdag 28 maart een toneelstuk op in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel. De leden van de club brengen dan de voorstelling Dubbelspel in de Cel op de planken.

Het komische spel, geschreven door Jos Schepers en geregisseerd door Ruud den Dekker, zit volgens de theatergroep vol onverwachte wendingen die de kijker steeds op het verkeerde been zet. Het is de vijfde keer dat Van Alles Wat met een eigen voorstelling komt.

CRIMINEEL

Het verhaal gaat over beroepscrimineel Wesley Kamp. Hij is eigenlijk best ontspannen. Na het ‘zetten van een kraakie’ heeft hij het buitgemaakte geld verstopt en wil hij rustig zijn tijd uitzitten in de cel. Maar zowel de politie als zijn vriendin Tamara hebben daar heel andere ideeën over. Zij zetten alles op alles om Wesley aan het praten te krijgen. Dat is de start van een heleboel vreemde verwikkelingen. Want in het tijdelijke arrestantencentrum is niets wat het lijkt. Zo hebben de bewakers steeds ruzie, speelt de interieurverzorgster de bijdehante tante en worden er vraagtekens gezet bij de rol van de sexy journaliste. Al met al is er nogal wat hectiek en verwarring. Zeker als bekend wordt dat er ook nog eens hoog bezoek op komst is...

KAARTEN

De voorstellingen beginnen steeds om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten kosten zeven euro en zijn aan de deur verkrijgbaar. Wie in De Rots gaat kijken, kan de kaarten ook bestellen via e-mailadres info@derotsboxtel.nl.


p De leden van theatergezelschap Van Alles Wat uit Helvoirt spelen sinds enkele jaren niet alleen voorstellingen in het eigen dorp, maar doen ook Boxtel aan. (Foto: eigen collectie).


Beeldhouwen

In Hobbycentrum Boxtel (HCB) aan de Baroniestraat 105 vindt iedere maandag van 13.00 tot 16.00 uur de workshop beeldhouwen plaats. Mensen die ermee starten, krijgen een cursus voorgeschoteld op acht verschillende maandagen onder leiding van deskundig steenbewerker Hans Esser. Deelnemers kunnen gebruik maken van het gereedschap en de steen van HCB. Meer informatie of aanmelden is mogelijk via de website: www.hobbycentrumboxtel.nl.