Kort nieuws


Moes-tuinieren

Hobbycentrum Boxtel (HCB) geeft op de woensdagen 25 maart, 1, 8 en 15 april van 09.30 tot 11.30 uur de cursus moestuinieren. Meer informatie en aanmelden voor de cursus via de website www.hobbycentrumboxtel.nl.

Klompenboek Liempde

Stichting Brabantse Klomp brengt dit jaar een boek uit en zoekt daarvoor samen met erfgoedvereniging Kèk Liemt verhalen en materialen. Beeldmateriaal kan naar e-mail: info@kekliemt.nl. Documentatie of foto's in bruikleen geven of schenken, kan elke maandag van 19.00 tot 21.00 uur en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur in bij de Erfgoedkamer in het voormalig raadhuis, Keefheuvel 1.

Sponsorcontract

Amateurclubs kunnen zich bij ING aanmelden om kans te maken op een driejarig sponsorcontract. Het gaat om bedragen tussen de 2.500 en 5.000 euro per jaar. Sportverenigingen kunnen tot en met woensdag 30 april hun voorstellen om meiden- en vrouwenvoetbal te stimuleren indienen via www.ing.nl/voetbal.

Nestkasten

Wie een gratis gierzwaluwkast aan zijn huis wil, kan op vrijdag 28 maart terecht bij Scouting Boxtel van 13.30 tot 16.00 uur aan de Molenwijkseweg 5b in Boxtel. Ook vleermuiskasten worden uitgedeeld. Deze dieren hebben namelijk schuil- en broedplaatsen nodig. Meer informatie is te vinden op de website: www.natuurindewijk.nl.

Geen kledingbeurs

De kledingbeurs die woensdag 1 april in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat gehouden zou worden, gaat niet door vanwege het dreigende coronavirus. Er is nog net bekend of de markt verplaatst wordt.