Fotoclub Boxtel Ontspant stelt haar expositie uit


Fotoclub Boxtel Ontspant stelt de expositie die ze gepland had op zaterdag 14 en zondag 15 maart, uit vanwege het coronavirus. De tentoonstelling zou in gemeenschapshuis De Walnoot zijn, maar gaat op dit moment niet door. Een nieuwe datum is nog niet bepaald.

De vereniging vindt het jammer van alle voorbereidingen, maar acht het noodzakelijk de expositie voor nu af te gelasten. Het ging om ruim honderd foto's van leden van Boxtel Ontspant. De exposanten zouden vrij werk presenteren, natuurfoto's en afbeeldingen van openbare kunstwerken uit hun woonplaats.

VERSTERKING

Boxtel Ontspant mag nog iets groeien, de club telt nu zestien leden, maar heeft ruimte voor versterking. Er zijn maandelijks bijeenkomsten in De Walnoot. Nadere informatie is te vinden op de clubwebsite www.boxtelontspant.nl of via e-mail: info@boxtelontspant.nl.


Explosion Rockets te bewonderen in partycenter Denziz

Hits van Elvis, Buddy Holly en andere grootheden uit de fifties & sixties zijn zondag 29 maart te beluisteren in partycenter Denziz aan de Stationsstraat. Dan treedt namelijk de Boxtelse band The Explosion Rockets op.

Al 35 jaar zet The Explosion Rockets menig zaal op zijn kop. Het is de dertiende keer dat de band in Denziz op de planken staat, ditmaal met een spetterende back to the fifties & sixties-show. De optredens zijn altijd spetterende, vakkundige performances met authentieke muziek. Zanger Ruud Kuijpers zingt moeiteloos vele nummers van de grootheden uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Hij wordt ondersteund door bassist Hank van Empel, slaggitarist Thom Sens, sologitarist Joost Roest, drummer Frans van Esch en toetsenist Martien van Engelen.

De band speelt vanaf 14.00 uur, inloop vanaf 13.00 uur. Voorverkoop en meer informatie via Thom Sens, 06-45 92 85 85, Cees Veenstra van Denziz, 06-34 34 85 94 of via de website www.explosionrockets.nl. Een ticket kost acht euro of tien euro aan de deur, mits het optreden nog niet is uitverkocht.