Markt Gemonde met ruim 120 kramen

De jaarlijkse braderie van de Gemondse voetbalvereniging Irene vindt dit jaar op maandag 1 juni plaats. Op deze tweede pinksterdag kijken bezoekers hun ogen uit. Er zijn ruim 120 kramen. Een aanmeldingsformulier voor het verkrijgen van een kraam is op te vragen bij het volgende mail-adres: jaarmarktgemonde@vvirene.nl.

De jaarmarkt vindt plaats in het centrum van Gemonde en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Er is een grote variatie aan kramen en artikelen, waaronder nieuwe en gebruikte goederen, curiositeiten, etenswaren en al wat dies meer zij.

Dit jaar verzorgt voetbalvereniging Irene diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Deelname aan deze activiteiten is in de entreeprijs inbegrepen. Voor de kinderen is er een apart plein ingericht met diverse attracties. In de loop van de middag zal er op het terras van café/zaal de Schuif live-muziek zijn.

De entreeprijs is bedraagt twee euro voor jeugd en volwassenen vanaf twaalf jaar en ouder. Voor kinderen onder twaalf jaar wordt een bijdrage van vijftig cent gevraagd. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een lot voor de loterij waarvan de trekking rond 17.00 uur plaatsvindt. Een standplaats kost 25 euro, verkoop van eten en drinken mag niet. Meer informatie: jaarmarktgemonde@vvirene.nl.